Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Verkoop

Ontdek jouw ideale boot bij TenderCenter

Bij ons vind je een uitgebreide selectie aan kwaliteitsboten. Zowel een heel skala aan nieuwe als ook aan gebruikte boten staan in de showroom. Alle gebruikte boten zowel uit inruil of in commissie verkoop zijn technisch gecontroleerd en getest voor we deze te koop aanbieden. Daarnaast krijgt iedere boot voor hij wordt afgeleverd een technische onderhoudsbeurt en worden alle electrische items op de boot getest op werking.

Met ons eenvoudige zoeksysteem op onze website is het gemakkelijk om de perfecte boot te vinden die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast staat ons deskundige team klaar om je te adviseren en ondersteunen bij het aankoopproces. We zorgen voor een veilige en betrouwbare transactie. Begin vandaag nog met het vinden van je ideale boot.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij de aankoop van je nieuwe boot. Met ons toegewijde team en uitgebreide middelen ben je verzekerd van een succesvolle koopervaring. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en je te helpen de gelukkige eigenaar te worden van de boot van jouw dromen.

Wij verkopen consoleboten, ribs & opblaasboten, sloepen & tenders, sportboten, sportcruisers & jachten en trailers en een motoren.