Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sportcruiser

Welkom bij TenderCenter. Al 20 jaar importeur van Cruisers Yachts, een unieke en toonaangevende sportcruiser of motorjacht. Een bouwer die kwaliteit en elegantie weet te combineren in een geweldige sportcruiser ! De meeste modellen zijn leverbaar met inboard en outboard motoren. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos ! De unieke mogelijkheid om zijpanelen van de boot uit te klappen en de boot om te toveren tot een lounge eiland maakt Cruisers Yachts uniek. kijk op www.CruisersYachts.com

Daarnaast zijn we uw leverancier van Regal. Regal heeft ook een lijn sportcruisers. Deze sportieve ruimte wonders zijn ook leverbaar met binnen en buitenboord motoren. kijk op www.Regalboats.com

Ga naar ons aanbod aan sportcruisers  Om onze gebruikte sportcuisers te bekijken

Van alle gemakken voorzien

Een sportcruiser biedt niet alleen snelheid en opwinding, maar ook comfort en luxe. Deze boten zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen, slaapmogelijkheid, een kitchenette en een toilet. Of je nu een romantisch uitje plant met je partner of een gezinsvakantie op het water wilt beleven, een sportcruiser biedt alle gemakken van thuis.

Neem contact op of kom langs

Of je nu op zoek bent naar een snelle cruiser, een stijlvolle sportcruiser of een sportcruiserboot, we proberen een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Neem vandaag nog contact met ons op of kijk op de website wat we op voorraad hebben.

Bekijk ons assortiment aan sportcruisers