Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over Ons

In onze huidige locatie groeiden we al snel uit onze jas. In het najaar 2018 op het buiten terrein een nieuwe hal gebouwd voor de winterstalling. 300 m2 beneden en 300m2 boven. voor de winter 2020-2021 zouden we alweer ruimte te kort komen. Hierop hebben we in 2020 Vuurtorenweg 18a aangekocht en met een mega verbouwing klaar gemaakt zodat het voldoet aan onze wensen. Hiermee hebben we 2.100m2 winterstalling hal extra waar we door te kunnen stapelen 3.000m2 boot kwijt kunnen. Deze hal hebben we zowel binnen als buiten groots aangepakt en de winterstalling is nu opgewaardeerd tot een winter boten hotel ! De winterstalling hal die we in 2018 hebben gebouwd hebben we nu toegevoegd aan de showroom. De showroom hebben we hierdoor uitgebreid naar 1.600m2 en in ons winterstalling hotel kunnen we 3.000m2 boot stallen.

Bekijk ons bedrijf van binnen

Vanaf heden 2021 zijn we importeur geworden voor Trend. Trend is een Rib en rubberboot fabrikant met een fantastisch programma aan boten. Vanaf het voorjaar 2021 komt hier een heel scala aan boten van binnen tussen de 2.30 meter en 7.60 meter. Zowel in PVC als in Hypalon. Uitvoeringen met opblaasbodems, aluminium vlonder bodems, polyester ribs en aluminium ribs.

Op dit moment zijn we dus leverancier van: Cobalt, Cruisers Yachts, Cruisers Sports, Scout, Gentle, Liberty, Damare, Remus, Escape, Trend, Honwave, Grand & Brig. 

Voor 2022 komt hier een A merk sportboten bij !! Als we hier meer info over kunnen geven laten we dit meteen horen !

Naast de boten leveren we u ook Honda buiten boord motoren.