Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jacht

Luxe jacht kopenOp zoek naar het perfecte sportboot, sportcruiser, motorjacht om te kopen voor jouw avonturen op het water ? Bij TenderCenter ben je aan het juiste adres ! Wij bieden een uitgebreide selectie van alle mogelijke boten die aan jouw wensen voldoen.

Bekijk ons assortiment aan boten

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Wij hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Onze nieuw geïmporteerde merken wordt vervaardigd door gerenommeerde scheepswerven die bekend staan om hun uitmuntendheid in de industrie. We werken alleen samen met betrouwbare fabrikanten die hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën gebruiken om jachten van topkwaliteit te produceren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw nieuwe boot gebouwd is om te voldoen aan de strengste normen en dat het jarenlang vaarplezier zal bieden.

Een onvergetelijke ervaring

Hiernaast streven we ernaar om het kopen zo naadloos en plezierig mogelijk te maken. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze voorzien je van gedetailleerde informatie over onze boten en begeleiden je bij elke stap van het koopproces. We begrijpen dat de aankoop van een boot een belangrijke investering is. Daarom willen we ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Kom naar TenderCenter en vind jouw nieuwe boot

Ben je klaar om jouw perfecte boot werkelijkheid te laten worden? Kom bij ons in de showrooms kijken en ontdek ons uitgebreide assortiment.  Blader door onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen we je graag om jouw ideale boot te vinden en te kopen, zodat je kunt genieten van onvergetelijke momenten op het water in luxe en stijl.

Bekijk ons assortiment