Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sportboot

Ontdek onze sportboten te koop

Sportboten te koop

Bij TenderCenter proberen we een constant wisselend en uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte sportboten te kunnen aanbieden. Of je nu een enthousiaste watersporter bent of gewoon wilt genieten van ontspanning op het water. Wij bieden je de perfecte keuze. Met in of outboard motoren en in diverse merken proberen we een zo breed mogelijk assortiment te bieden. Lees verder en ontdek waarom een sportboot van ons jouw volgende avontuur op het water compleet maakt.

Bekijk ons aanbod aan sportboten

Kracht en snelheid: Geniet van topprestaties

Bij ons noemen we sportboten, snelheid, maar ook ontspanning en relaxen in één adem. Of je nu wilt waterskiën, wakeboarden of gewoon wilt genieten van een snelle of ontspannen rit, alle mogelijkheden zijn aanwezig .

Regal: Stijlvol en modern ontwerp: Trek de aandacht op het water

Sportboot te koopAls leverancier van Regal sportboten en sportcruisers kunnen we het beste leveren. Kwaliteit, hoge afwerking, goede vaareigenschappen, unieke ontwerpen en hedendaagse lijnen heeft Regal samen gebracht in de mooiste lijne sportboten die op dit moment op de markt te koop is. De sportboten van Regal bieden niet alleen stijl en vorm, maar ook veelzijdigheid en comfort. Ze bieden voldoende ruimte en comfort om aan al je behoeften te voldoen. De boten zijn uitgerust met ruime zitplaatsen, opbergruimte en moderne voorzieningen. Hiermee zijn de sportboten perfect om je te laten genieten van lange, ontspannen dagen op het water. Creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren terwijl je geniet van de vrijheid en het comfort van een Regal.

Ontdek ons assortiment sportboten

Bij TenderCenter hebben we een breed scala aan sportboten te koop, die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten. Bekijk onze website en ontdek ons assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale sportboot die aan al jouw wensen voldoet.

Bekijk ons aanbod