Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rib boot

Ontdek de veelzijdige wereld van de rib boot bij TenderCenter. Jouw ultieme bestemming voor het kopen van een “no Nonsense” rib. Als gepassioneerde experts in de botenwereld zijn we trots op ons uitgebreide assortiment aan rib boten. Ribs die voldoen aan de behoeften van zowel de luie zonaanbidder of de waterskiĆ«r. Of wil je de Rib meenemen op trailer met vakantie, dan heeft een rib het voordeel dat hij gewicht technisch achter de meeste auto’s trailerbaar is.

Bekijk ons aanbod aan rib boten

Wat is een rib boot?

Rib boot

Wat is een rib boot? Rib staat voor Rigid Inflatable Boat, oftewel een opblaasbare boot met een harde bodem. Het is een type boot dat bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid. Bij ons zijn we trots op ons uitgebreide assortiment. We zijn er zeker van dat we een rib hebben die perfect bij jouw past.

Onze rib boten zijn ontworpen met een stevige, duurzame romp die bestaat uit een polyester of aluminium bodem. de drijvers zijn PVC of Hypalon.

Rib kopen bij TenderCenter

We begrijpen we dat de aankoop van een boot een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment ribs , zodat je de beste keuze kunt maken. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren bij het kopen van een boot die past bij jouw wensen en budget.

Bekijk ons aanbod