Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dock

DOCK is een botenmerk dat bekend staat om zijn vakmanschap, stijl en betrouwbaarheid. Als leverancier in Lemmer hebben wij het genoegen om deze hoogwaardige boten aan te bieden aan onze klanten in Friesland en daarbuiten.

DOCK boten zijn gebouwd met de beste materialen en vakmanschap, waardoor ze zowel duurzaam als stijlvol zijn. Of u nu op zoek bent naar een robuuste vissersboot of een sportieve speedboot, DOCK heeft een model dat aan uw behoeften voldoet.

Bovendien zijn DOCK boten zeer betrouwbaar en veilig, waardoor u met een gerust hart het water op kunt gaan. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden zorgvuldig geïnspecteerd voordat ze de fabriek verlaten, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig product.

Als dealer van DOCK boten in Lemmer bieden wij onze klanten uitgebreide service en ondersteuning. Ons team van deskundige verkopers staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte boot en onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat uw boot in topconditie blijft.

Als leverancier van DOCK hebben we altijd wel een model op voorraad. DOCK wordt gebouwd door Heemhorst watersport en wij zijn dealer.
Met een programma vanaf 3.30 meter tot 10.60 meter is er altijd wel een DOCK die bij U past. Een stoere eenvoudige makkelijke aluminium boot !