Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Winterstalling

Wanneer u een boot koopt wilt u ook graag een vast adres voor uw winterstalling. Ook als u uw boot niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom.

Naast de binnenstalling regelen we ook het halen en brengen van uw boot van en naar uw ligplaats. Dit kunnen we varend maar ook over de weg. Hiermee nemen we de totale zorg van u over. U hoeft alleen de sleutels af te geven.

Bij ons gaat de stalling dus verder dan alleen uw boot uit het water halen en binnen zetten. Uw boot wordt gewassen als hij de hal in gaat en voor hij in het voorjaar weer te water gaat. De bodem en aandrijving wordt professioneel gereinigd, wij spuiten niet alleen af, maar reinigen compleet !

Naast de stalling verzorgen wij ook uw bijbehorende werkzaamheden als onderhoud, winter klaarmaken van de motor, drinkwater en toiletsysteem, motor service, poetsen, anti fouling, polyester reparaties, etc, etc.

what are intelligent mini sex doll?

Wilt u bij ons in stalling ? Dan verzorgen we dit graag voor u.

Sinds de winter 2020-2021 is onze nieuwe winter botenhotel klaar !
2.100 m2 hal waar we 3.000 m2 boten in kunnen zetten !  Schoon en vorst vrij !

Bespreek op tijd ! vol = vol !!

Bespreek nu alvast uw plek voor de winter 2021-2022 ! 06-55775255

Wij verzorgen winterstalling voor:
Sportboten, Sportcruisers, Polyester motorjachten, Consoleboten, Ribs, Sloepen en Bijboten.

Neem contact op voor een offerte voor de stalling van uw boot.