Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Winterstalling

Wanneer u een boot koopt wilt u ook graag een vast adres voor uw winterstalling. Ook als u uw boot niet bij ons gekocht heeft bent u van harte welkom. We hebben binnen en buitenstalling en verzorgen daarnaast ook het halen en brengen van uw boot van en naar uw ligplaats. Dit kunnen we varend maar ook over de weg. Hiermee nemen we de totale zorg van u over. U hoeft alleen de sleutels af te geven.

Bij ons gaat de stalling dus verder dan alleen uw boot uit het water halen en binnen zetten. Uw boot wordt gewassen als hij de hal in gaat en als hij in het voorjaar weer te water gaat. De bodem en aandrijving wordt professioneel gereinigd voor de boot naar binnen gaat, wij spuiten niet alleen af, maar reinigen compleet ! Naast de stalling verzorgen wij ook uw bijbehorende werkzaamheden als onderhoud, winter klaarmaken van de motor, drinkwater en toiletsysteem, motor service, poetsen, anti fouling, polyester reparaties, etc, etc.

Wilt u bij ons in stalling ? Dan verzorgen we dit graag voor u. Bespreek op tijd ! vol = vol !!
Bespreek nu alvast uw plek voor de winter 2019-2020 !
We hebben een nieuwe stalling hal laten bouwen en  hebben voor de winter 2018-2019 nog enkele plekken beschikbaar !!

Wij verzorgen winterstalling voor:
Sportboten, Sportcruisers, Polyester motorjachten, Consoleboten, Ribs, Sloepen en Bijboten.

Neem contact op voor een offerte voor de stalling van uw boot.

Voor komende winter hebben we nog beperkt plek voor boten tot +/- 7 meter !