Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Cruiser Yachts

Officieël start de History van Cruiser Yachts in 1904. De Heer Thompson start een bootfabriek die houten sportboten gaat bouwen. In 1956 werd de naam Cruisers geboren en verhuist de fabriek naar de huidige locatie in Oconto (Wisconsin). De eerste Cruisers kwamen van de band. Ondanks dat de firma tussendoor een keer verkocht is, blijft een Thompson de fabriek runnen tot 1979. In 1990 koopt de huidige eigenaar, dhr. K.C. Stock, geboren en getogen in Oconto, de fabriek. In 1993 veranderd de naam van de fabriek officieël naar Cruisers Yachts. Inmiddels is Cruisers Yachts uitgegroeid fabriek die gespecialiseerd is in middelgrote sportboten, sportcruisers, jachten en visboten tussen de 23 en de 60 ft. Sportboten onder de naam Cruisers Sports, de sport cruisers en yachts onder de naam Cruisers Yachts en Rampage voor de visboten.
TenderCenter is al sinds 2003 uw importeur en leverancier voor de Cruisers Yachts. Vanaf begin 2017 zijn we ook uw importeur en leverancier van Cruisers Sports. We hebben altijd een aantal modellen van de Sports serie in de showroom staan, maar kunnen uiteraard het hele programma leveren.

Bekijk hieronder alle modellen. Ga voor het samenstellen naar de website van Cruisers Yachts.