Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Cruiser Yachts

Welkom bij TenderCenter in Lemmer. Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle boot voor uw volgende avontuur op het water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cruiser Yachts is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige boten die garant staan voor comfort, luxe en prestaties. Of u nu wilt genieten van ontspannen cruises of spannende watersportactiviteiten, een Cruiser Yacht biedt u de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met een ruim assortiment modellen motorjachten.

Bekijk onze sportboten

We kunnen alle modellen uit de Cruisers Yacht lijn leveren, maar hebben er geen op voorraad. De mogelijkheden tot samenstellen zijn eindeloos en zo kunt U de boot geleverd krijgen zoals u dit wenst. Om de modellen te bekijken is de mogelijkheid om maar de USA te vliegen en in de fabriek te kijken naar de diverse modellen, te kijken wat de mogelijkheden zijn  en te zien hoe deze boten gebouwd worden.

Een van de voordelen van het kopen van een Cruiser Yacht bij ons is dat we niet alleen nieuwe boten kunnen leveren, maar ook een selectie van gebruikte boten. Dit biedt u de mogelijkheid om een Cruiser Yacht te kopen tegen een aantrekkelijkere prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze gebruikte boten zijn zorgvuldig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor nieuwe avonturen op het water. We hebben regelmatig gebruikte modellen van Cruisers Yachts in verkoop.

Historie Cruiser Yachts

Officieël start de History van Cruiser Yachts in 1904. De Heer Thompson start een bootfabriek die houten sportboten gaat bouwen. In 1956 werd de naam Cruisers geboren en verhuist de fabriek naar de huidige locatie in Oconto (Wisconsin). De eerste Cruisers kwamen van de band. Ondanks dat de firma tussendoor een keer verkocht is, blijft een Thompson de fabriek runnen tot 1979. In 1990 koopt de dhr. K.C. Stock, geboren en getogen in Oconto, de fabriek. In 1993 veranderd de naam van de fabriek officieël naar Cruisers Yachts. Inmiddels is Cruisers Yachts uitgegroeid fabriek die gespecialiseerd is in sportcruisers en jachten in het zeer hoge segment met modellen tussen de 34 en de 60 ft. TenderCenter was inporteur sinds 2002 en nu leverancier voor  Cruisers Yachts.
In 2022 is Cruisers Yachts overgenomen door MarineMax.

Bekijk hieronder alle modellen. Ga voor het samenstellen naar de website van Cruisers Yachts.