Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Cruiser Yachts

Welkom bij Boatcity in Lemmer, dé specialist in Cruiser Yachts! Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle boot voor uw volgende avontuur op het water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder zullen we u alles vertellen over de voordelen van het kopen van een Cruiser Yacht bij Boatcity in Lemmer.

Cruiser Yachts is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige boten die garant staan voor comfort, luxe en prestaties. Of u nu wilt genieten van ontspannen cruises of spannende watersportactiviteiten, een Cruiser Yacht biedt u de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met een ruim assortiment modellen en maten, van sportieve bowriders tot luxe jachten, is er altijd een Cruiser Yacht die aan uw wensen voldoet.

Bekijk onze sportboten

Bij Boatcity in Lemmer zijn we gespecialiseerd in Cruiser Yachts en hebben we een uitgebreide selectie van deze prachtige boten in ons assortiment. Ons ervaren team van watersportexperts staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Cruiser Yacht die aan uw wensen en behoeften voldoet. We begrijpen dat de aankoop van een boot een belangrijke investering is en we streven ernaar om u de best mogelijke service en ondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Een van de voordelen van het kopen van een Cruiser Yacht bij Boatcity is dat we niet alleen nieuwe boten aanbieden, maar ook een selectie van gebruikte boten. Dit biedt u de mogelijkheid om een Cruiser Yacht te kopen tegen een aantrekkelijkere prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze gebruikte boten zijn zorgvuldig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor nieuwe avonturen op het water.

Dus waar wacht u nog op? Als u op zoek bent naar een Cruiser Yacht van hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en ondersteuning, en flexibele financieringsmogelijkheden, dan is Boatcity in Lemmer de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om ons assortiment van Cruiser Yachts te bekijken en uw droomboot te vinden!

Historie Cruiser Yachts

Officieël start de History van Cruiser Yachts in 1904. De Heer Thompson start een bootfabriek die houten sportboten gaat bouwen. In 1956 werd de naam Cruisers geboren en verhuist de fabriek naar de huidige locatie in Oconto (Wisconsin). De eerste Cruisers kwamen van de band. Ondanks dat de firma tussendoor een keer verkocht is, blijft een Thompson de fabriek runnen tot 1979. In 1990 koopt de dhr. K.C. Stock, geboren en getogen in Oconto, de fabriek. In 1993 veranderd de naam van de fabriek officieël naar Cruisers Yachts. Inmiddels is Cruisers Yachts uitgegroeid fabriek die gespecialiseerd is in sportcruisers en jachten in het zeer hoge segment met modellen tussen de 34 en de 60 ft. TenderCenter is al sinds 2002 uw importeur en leverancier voor  Cruisers Yachts.
In 2022 is Cruisers Yachts overgenomen door MarineMax.

Bekijk hieronder alle modellen. Ga voor het samenstellen naar de website van Cruisers Yachts.