Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wassen en drogen

WASSEN EN DROGEN – 24/7 !

Op ons linker buiten terrein, tussen de hallen hebben we een WAS & DROOG unit. In deze unit zit een 8 kg wasmachine, een 18 kg wasmachine en een 18 kg droger.

De machines zijn al voorzien van hypoallergeen zeep, dus dit is inclusief ! Wasverzachter is een te kiezen extra optie.

Even de mogelijkheid wasgoed te wassen als je onderweg bent met de boot. Maar ook het dekkleed van de boot wassen, of de dekbedden, kussens, slaapzakken,  of de werkkleding van de medewerkers, of de sportkleding van de sportclub,  enfin……… de mogelijkheden zijn eindeloos.

De machines zijn in het donker verlicht en zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te gebruiken. Wassen en drogen wanneer het past ! Tijdens ’t wassen zijn de wasmachines gesloten.
Je hoeft u dus niet te wachten en kan even boodschappen doen. De machine geeft aan hoe lang het wasprogramma duurt. Maar er staat ook een picknick tafel, dus als de zon schijnt even een moment om de krant of een boek te lezen !

Betalen gaat contactloos !! (LET OP: GEEN CONTANTGELD en GEEN PIN !)

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan !