Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Opblaasboten

Als Honda dealer zijn we leverancier van Honwave opblaasboten. Een complete lijn met modellen met een opblaas bodem of een aluminium vlonder bodem. Hiernaast zijn we levernacier van Trend. Trend is een veelzijdige opblaas boot met een zeer complete lijn boten waarvan we een uitgebreid scala aan modellen hebben liggen.

Een opblaasboot voor iedereen

De Trend hebben we als Tender met een opblaasbodem of aluminium vlonders. Daarnaast een Rib. De Rib modellen hebben we met Polyester bodem en PVC drijver van 2.30 meter tot 3.00 meter. De Rib kunnen we U ook leveren met een Aluminium bodem en Hypalon drijvers. Dezxe modellen hebben we van 3.30 meter tot 4.70 meter.

Grotere ribs

Naast de tenders hebben we ook een aantal grotere modellen van Trend. een 470 met aluminium bodem en hypalon drijvers. een 520 met polyester bodem en PVC drijvers. Deze boot hebben we ook in 2 kleuren, wit en blauw. de 550 en 600 kunnen we leveren in antraciet en zwart. Deze types zijn voorzien van hypalon drijvers en aluminium bodem. De grootste die we kunnen leveren is de 760de Luxe. Deze fantastische rib heeft een polyester bodem, electrisch ankerlier, teak door de hele boot, douche op de spiegel en een beugel. de 760 hebben we als Demo en is voorzien van een Honda 250 pk. In deze combinatie een boot die verbazingwekkende vaar eigenschappen heeft !

Onze merken

Wij werken nauw samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. naast Trend en Honwave kunnen we u ook Grand en Brig leveren.

Kom langs

Kies voor kwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Kom langs bij TenderCenter in Lemmer en ontdek ons uitgebreide assortiment opblaasboten. Of u nu op zoek bent naar een opblaasboot met motor of een compacte rubberboot, wij hebben de perfecte opblaasboot voor uw avonturen op het water. Neem contact op voor meer informatie.