Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Handig om te weten!

Handig om te weten!

Winterklaar maken:

Vaak wordt gedacht dat winterklaar maken niet nodig, of eenvoudig zelf te doen is, soms is dat ook zo. Toch hebben we regelmatig kapotte motoren waarvan de eigenaar er vanuit gegaan was deze goed winterklaar te hebben gemaakt. Gelukkig zijn de winters in Nederland vaak zo milt dat het meestal wel goed gaat. Maar om uw motor te laten kapot vriezen hoeft het geen -10 te worden, dat kan met -2 graden ook. Verder zorgt het vullen van de motor met antivries er voor dat in de winter de motor in ieder geval niet verder corrodeert …

Neem niet het risico !

Laat voor relatief weinig geld een vakman uw motor, drinkwatersysteem, boiler, toilet, vuilwatertank en airco winterklaar maken. De kosten die ontstaan door kapot vriezen staan niet in verhouding tot de kosten van winter klaarmaken. Ook hier geldt dat de verzekering NIET uitbetaald wanneer u vorst schade heeft en dit als nalatig ziet.

Ook wanneer u uw boot vorst vrij heeft opgeslagen kan winterklaar maken geen kwaad. wanneer uw motor gevuld is met antivries corrodeert deze niet door en blijft deze in goede conditie. uw drinkwatersysteem alleen legen is niet voldoende. Er blijft altijd vocht achter wat zich in de winter graag laat verzadigen met bacteriën. Wanneer uw drinkwater systeem gevuld is met drinkwater antivries is dit probleem opgelost.