Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Route

LET OP !!!!!! ALS U OP DE NAVIGATIE RIJDT ZEGT DEZE ALS U DE SNELWEG AF BENT DAT U LINKSAF HET DORP IN MOET, DOE DIT NIET EN RIJDT RECHTDOOR RICHTING BALK, U NAVIGATIE PIKT DAN METEEN WEER DE VOLGENDE GOEDE ROUTE OP !! DOOR HET DORP IS PRIMA, MAAR LASTIG ALS U MET EEN BOOT OP TRAILER RIJDT !!!!

TenderCenter / Boatcity is zeer eenvoudig te bereiken en ondanks dat Lemmer net onder de provincie Friesland valt is het vanaf Amsterdam of Utrecht niet meer dan een uurtje rijden.

Vanuit het noorden:

U gaat op het verkeersplein Joure de A6 op richting Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag rechts. 1e en 2e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, eerste links, tweede rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het zuiden:

U kunt vanaf Amsterdam (A1) of vanuit Utrecht (A27) de A6 op. Hier rijdt u dan richting het noorden, Almere, Lelystad, Emmeloord. Na Emmeloord gaat u “links af” de A6 volgen richting Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag links. 1e en 2e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, eerste links, tweede rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het oosten:

Vanaf de A50, de N50 oprijden, dan de A6 oprijden. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag links. 1e en 2e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, eerste links, tweede rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

Vanuit het westen:

Vanaf het IJsselmeer richting Lemmer, NA Siemens en VOOR Jachthaven de Friese Hoek links in varen, NA het invaren de eerste jachthaven aan de rechterkant net voorbij de kraan van Maronier. Komt u met de boot ? Bel ons even, dan verzorgen we een ligplaats voor u.

U bent van harte welkom !!