Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Route

LET OP !!!!!! ALS U OP DE NAVIGATIE RIJDT:  DEZE ZEGT: 

DE SNELWEG AF , DAN LINKSAF HET DORP IN, DOE DIT NIET !
RIJDT RECHTDOOR RICHTING BALK,
DE NAVIGATIE PIKT DAN METEEN WEER DE VOLGENDE GOEDE ROUTE OP !!
DOOR HET DORP IS PRIMA, MAAR LASTIG ALS U MET EEN BOOT OP TRAILER RIJDT !!!!

 

 

 

TenderCenter / Boatcity is zeer eenvoudig te bereiken en ondanks dat Lemmer onder de provincie Friesland valt
is het vanaf Amsterdam of Utrecht niet meer dan een uurtje rijden.

Vanuit het noorden:

U gaat Bij Joure, vanaf de A7, de A6 op richting Emmeloord / Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag rechts. 1e en 2e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het zuiden:

U kunt vanaf Amsterdam (A1) of vanuit Utrecht (A27) de A6 op. Hier rijdt u dan richting het noorden, Almere, Lelystad, Emmeloord. Na Emmeloord houdt u links aan, de A6 volgen richting Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en neemt u onderaan de afslag de rotonde ¾. 1e, 2e, 3e en 4e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het oosten:

Vanaf de A50, de N50 oprijden, dan de A6 oprijden. Op de A6 neemt u afslag 17 en neemt u onderaan de afslag de rotonde ¾. 1e, 2e, 3e en 4e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

Vanuit het westen:

Vanaf het IJsselmeer richting Lemmer, NA Siemens en VOOR Jachthaven de Friese Hoek links in varen, NA het invaren de eerste jachthaven aan de rechterkant net voorbij de kraan van Maronier. Komt u met de boot ? Bel ons even, dan verzorgen we een ligplaats voor u.

U bent van harte welkom !!