Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Route

LET OP !!!!!! ALS U OP DE NAVIGATIE RIJDT:  DEZE ZEGT: 

DE SNELWEG AF , DAN LINKSAF HET DORP IN, DOE DIT NIET !
RIJDT RECHTDOOR RICHTING BALK,
DE NAVIGATIE PIKT DAN METEEN WEER DE VOLGENDE GOEDE ROUTE OP !!
DOOR HET DORP IS PRIMA, MAAR LASTIG ALS U MET EEN BOOT OP TRAILER RIJDT !!!!

 

 

 

TenderCenter / Boatcity is zeer eenvoudig te bereiken en ondanks dat Lemmer onder de provincie Friesland valt
is het vanaf Amsterdam of Utrecht niet meer dan een uurtje rijden.

Vanuit het noorden:

U gaat bij Joure, vanaf de A7, de A6 op richting Emmeloord / Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag rechts. 1e en 2e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het zuiden:

U kunt vanaf Amsterdam (A1) of vanuit Utrecht (A27) de A6 op. Hier rijdt u dan richting het noorden, Almere, Lelystad, Emmeloord. Na Emmeloord houdt u links aan, de A6 volgen richting Lemmer. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag de rotonde ¾. 1e, 2e, 3e en 4e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

 Vanuit het oosten:

Vanaf de A50, de N50 oprijden, dan de A6 oprijden. Op de A6 neemt u afslag 17 en gaat u onderaan de afslag de rotonde ¾. 1e, 2e, 3e en 4e verkeerslicht rechtdoor, de brug over, 1e links, 2e rechts de dijk over (ter hoogte van de Jumbo), u vindt ons dan aan de rechterkant op nr. 18.

Vanuit het westen:

Vanaf het IJsselmeer richting Lemmer, NA Siemens en VOOR Jachthaven de Friese Hoek links in varen, NA het invaren de tweede hal aan de rechterkant met de reclame
” Sloepjes Huren”. Komt u met de boot ? Bel ons even, dan verzorgen we een ligplaats voor u.

U bent van harte welkom !!